top of page

Miljoner dörrar

Tankar om att navigera i en komplicerad värld

Per Hiselius

Mjukband
FSC-märkt (miljömärkt)
19 cm x 13 cm
96 sidor

FF2FF_Mockup.png

Vi lever i en komplicerad värld där vi dagligen måste göra val, fatta  beslut och förväntas ha åsikter om både stort och smått. Samtidigt  dränks vi i information - ofta motsägelsefull - ibland direkt felaktig  och falsk. Hur navigerar man i en sådan värld?

Den här boken är en  betraktelse kring vår fria vilja och de val vi gör i livet. Den serverar  inte några enkla lösningar eller slutgiltiga svar. Med författarens  egna erfarenheter som grund, förs läsaren igenom tankemässiga labyrinter  bearbetade genom forskningsvärldens analytiska, ifrågasättande, men  också ödmjuka, tankesätt.

Rätt verktyg och  förutsättningar ger oss alla möjligheten att studera världen och oss  själva på ett konstruktivt sätt och därigenom - i alla fall lite oftare –  välja de dörrar som leder till en bättre väg för oss själva och våra  medmänniskor.

Per Hiselius har en Ph.D. i  Teknisk Akustik och en M.Sc. i Teknisk Fysik, från Lunds Tekniska  Högskola. Idag jobbar han som chef inom mjukvara på Sony i Lund.

Köp boken här

FF2FF_Mockup.png

Fysisk bok, mjukband

189:-

bokikon.png

Pressmaterial

Ladda ned Per Hiselius presskit innehållande pressrelease, porträttbild, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

bottom of page