top of page

Min inre röst

Vad som händer när du lyssnar bortom logiken

Louise Krahm

Mjukband med flik
FSC-märkt (miljömärkt)
190 cm x 133 cm
156 sidor

FF2FF_Mockup.png

Kanske har du, liksom många andra, upplevt att bli vägledd av något annat? Att helt plötsligt få en förnimmelse, som visar sig stämma överens med vad som sedan sker. Ibland grundar sig magkänslan på dina samlade erfarenheter, men det finns tillfällen när du inte kan hitta en förklaring till din vetskap. Här handlar det om det jag kallar ”djup intuition”.

Med den här boken vill jag belysa intuition ur olika perspektiv och ge dig nycklar till hur du kan utveckla den mer.

Att vara i samklang med sin intuition är ett lika magiskt som naturligt tillstånd. Det är då du får tillgång till den kunskap som ligger i andra dimensioner av verkligheten. Intuitionen är ett tillskott av energi och insikter och ibland är den dessutom en livlina

Men vad är egentligen intuition? Och hur kan du få större tillgång till den? Vad finns det för extra medvetande utanför vårt vetande? Det jag har varit med om går inte alltid att förklara på ett rationellt sätt. Berättelserna ur mitt liv varvas med reflektioner, tankar och idéer om allt från kärlek till ledarskap och hur vi skapar ett meningsfullt liv.

Förmågan att lyssna till din djupa intuition kommer berika livet för dig, precis som den gjort för mig och många andra. Min förhoppning är att du – efter att du läst den här boken – vågar låta dig vägledas mer av den

”Det är fascinerande hur det mest oförklarliga ändå tycks vara det mest självklara och naturliga, när det väl upplevs.”

Louise Krahm

Köp boken här

FF2FF_Mockup.png

Fysisk bok, mjukband med flik

229:-

bokikon.png

Pressmaterial

Ladda ned Louise Krahms presskit innehållande pressrelease, porträttbild, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

bottom of page