top of page

Naturens magi

Som i sagorna fast på riktigt

Susanna Klingborn

Kartonnage med färginlaga
FSC-märkt (miljömärkt)
19,5 cm x 15,5 cm
208 sidor

FF2FF_Mockup.png

Vad är egentligen naturväsen? Är det bara  gammal skrock och folksagor eller finns det faktiskt mer sanning i  sagorna om tomtar och troll än vi kunnat ana? Kanske har du till och med  själv känt av dem?

Susanna Klingborns  självbiografiska debutroman Naturens magi -som i sagorna fast på riktigt  tar dig med på en magisk resa där du bjuds in i bland annat alvernas,  kentaurernas och trollens riken. I sina möten och de många  illustrationerna öppnar Susanna dina ögon för möjligheten att vi  människor lever sida vid sida med många olika sorters naturväsen, och  att det är möjligt att kommunicera och samverka med dem. Den andliga  resan tog sin början när Susanna blev svårt sjuk. Många år av sökande  för att bli frisk följde. Ett sökande som ledde till mycket mer än så.  När tiden var mogen valde naturväsendena att visa sig och låta henne ta  del av deras fantastiska värld.


Susanna Klingborn är  företagare, pedagog och spirituell konstnär. Hon har ställt ut sin konst  i stora internationella utställningar världen över. Sin mediala förmåga  använder hon i sitt mångfacetterade skapande och i sina kurser, för att  förmedla helande bilder och budskap till andra människor.

Köp boken här

FF2FF_Mockup.png

Fysisk bok, kartonnage

279:-

bokikon.png

Pressmaterial

Ladda ned Susanna Klingborns presskit innehållande pressrelease, porträttbild, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

bottom of page