top of page

Naturterapikorten

Daniel Wilby

58 laminerade kort 12 x 7 cm
FSC-märkt papper (miljömärkt)
Levereras med instruktionshäfte i tygpåse

FF2FF_Mockup.png

Fördjupa  kontakten med naturen och dig själv med Naturterapikort inspirerade av  den svenska naturen, barndomens lekar och egenterapi.

Lekens fyra sviter:  meditation, betraktande, lek och utforskande innehåller övningar och  utmaningar som rör sig mellan vila och aktivitet, det inre och det  yttre. I ett till synes enkelt och lekfullt format kan övningarna hjälpa  dig att:

Släppa taget om eller läka psykisk ohälsa såsom utmattning, depression och sorg.
Öppna för nya perspektiv och idéer med vägledning av naturen.
Väcka lust, nyfikenhet och lekfullhet inför livet.

Korten kan användas på en  mängd olika sätt, för eget utforskande eller tillsammans i grupp. De  passar exempelvis utmärkt för naturunderstödd rehabilitering eller  skogsbad, på japanska även kallat shinrin-yoku.


Daniel Wilby är shaman och  naturterapeut med mångårig erfarenhet av arbete med personlig utveckling  och egenterapi. Till vardags arbetar han i en botanisk trädgård.  Kortleken är en avknoppning från hans senaste bok “Läka & Växa - en  shamans verktygslåda” som finns gratis tillgänglig på nätet.

Köp korten här

FF2FF_Mockup.png

58 laminerade kort i tygpåse

329:-

bokikon.png

Pressmaterial

Ladda ned Daniel Wilbys presskit innehållande pressrelease, porträttbild, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

bottom of page