top of page

Parkinson Power

Cecilia Qwinth

Mjukband
FSC-märkt (miljömärkt)
19 cm x 13 cm
308 sidor

FF2FF_Mockup.png

Till synes små förändringar sker. Förändringar som skaver, som får dig att känna att något är fel. Förändringar som är lätta att bortförklara – i början. Förändringar som smyger sig på utan att du märker vad som händer.

Men plötsligt en dag snubblar  du på promenaden, kan inte skriva på en vanlig white board och strecken  du ritar på pappret blir inte längre raka.

Du är kvinna, mitt i livet,  med arbete, familj, fritid och full av planer för framtiden och du  misstänker att något är fel. Men du misstänker inte en kronisk  neurologisk sjukdom där den vanligaste bilden är en äldre, skakande,  ensam man med rullator.

Boken presenterar vad som  händer tio yngre kvinnor som utan någon förvarning får diagnosen  Parkinson. Kvinnorna delar med sig i boken av hur deras liv påverkas,  både privat och på arbetet. Det är en omvälvande diagnos och kvinnornas  berättelser skiljer sig åt.

Läs om likheter och olikheter i  hur sjukdomen yttrar sig, hur livet påverkas, vem man berättar om  diagnosen för och hur man anpassar sig till sin nya situation.

Boken är till för:

dig, yngre kvinna med Parkinson.

dig som misstänker att du har Parkinson.

dig som har en anhörig eller närstående med Parkinson.

dig som har en arbetskamrat eller anställd med Parkinson.

dig som arbetar inom omsorgen och hälso- och sjukvården.

dig som är intresserad av att lära dig mer om Parkinson.

dig som lever med en annan kronisk sjukdom.

Köp boken här

FF2FF_Mockup.png

Fysisk bok, mjukband

198:-

bokikon.png

Pressmaterial

Ladda ned Cecilia Qwinths presskit innehållande pressrelease, porträttbild, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

bottom of page