top of page

Petrus

Lise-Lotte Helløre

Mjukband FSC-märkt (miljömärkt)
135 x 190
238 sidor.

FF2FF_Mockup.png

Är det ödets nyck att mannen med röd  halsduk dyker upp igen och igen, undrar professor Josefin. Föga anar hon  att denna man på självaste julafton ska dricka glögg med henne i hennes  eget hem.

Petrus kommer in i Josefins  liv likt en manlig sagofé som svingar sitt spö och sedan försvinner  spårlöst igen. I mogen ålder invigs Josefin i moderskapets mysterier och  livet förändras dramatiskt. Hon börjar sakna den akademiska världens  rationella ramar och blir handledare för en begåvad student som forskar  om familjevåld. Hans forskning berör Josefin illa men hon lockas ändå  rakt in i dramatiken. Hur skall hon kunna skydda sig själv och sin  dotter från ett hot som är ogripbart?


Petrus är en feelgood-thriller  om den tickande biologiska klockans utmaning för en karriärkvinna och  om hur lätt det kan ge ödesdigra konsekvenser att träffa fel person vid  fel tidpunkt. Samtidigt är boken en hyllning till moderskapets uråldriga  mysterier.


Författarbiografi: Lise-Lotte  Hellöre bor i Åbo med barn, två golden retrieverhundar och ett par  bondkattssystrar. Hon är en disputerad ekonom och forskande teolog som  funderar mycket över livets gång och meningen med utmaningarna vi ställs  inför.

Köp boken här

FF2FF_Mockup.png

Fysisk bok, mjukband

219:-

bokikon.png

Pressmaterial

Ladda ned Lise-Lotte Helløres presskit innehållande pressrelease, porträttbild, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

bottom of page