top of page

Själsintelligensens sju nycklar

Din guide till högre SQ

Charlotte Fogel

Mjukband med flik
FSC-märkt (miljömärkt)
19,5 cm x 15,5 cm
332 sidor

FF2FF_Mockup.png

”Själsintelligensens sju nycklar, din  guide till högre SQ” utgår från en helhetsmodell för själens  intelligens. Den är en guide för hur du varje dag kan leva och navigera  utifrån en stark och kärleksfull kontakt med din autentiska essens, dina  livssyften och de andliga dimensionerna av dig själv och livet. Som den  helhet du är.

Boken ger en handfast  orienteringskarta och en användbar verktygslåda för hur du ökar  tillgången till inre kraft, livsmening, kreativitet, kärlek och  personligt helande och hur du konkret kan leva och manifestera ett liv  utifrån din inre sanning. På ett pedagogiskt och lättillgängligt sätt  beskrivs komplexa, existentiella, intima och laddade livsfrågor och hur  det praktiska vardagslivet kan integreras med det själsliga och  mångdimensionella.

Visdom från många traditioner  och med rötter i bland annat shamanism, modern psykologi,  kvantpsykologi, NLP, KBT, österländsk mystik, energimedicin och tantra  vävs samman i konkreta begrepp, tankegångar och övningar. Dessa görs  levande genom författarens egna djupt personliga erfarenheter och  insikter. Boken ökar medvetenheten om hur kvantpsykologin kan påverka  upplevelsen av en djupare mening och vår oändliga kapacitet att  manifestera och påverka. Boken är en skattkista för inre expansion till  dig som vill vara magiker i ditt eget liv.

Köp boken här

FF2FF_Mockup.png

Fysisk bok, mjukband med flik

279:-

bokikon.png

Pressmaterial

Ladda ned Charlotte Fogels presskit innehållande pressrelease, porträttbild, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

bottom of page