top of page

Charlotte Fogel

Pretty%20pastel%20bokeh%20fairy%20lights%20background._edited.jpg

Jag är en modern mystiker, ledarskapskonsult, utbildare och föreläsare, företagare, transformationscoach och själslig guide.

Jag växte upp i den lilla bruksorten Oxelösund.

Högre  utbildning eller andlig medvetenhet var ingenting som fanns kring mig  under min uppväxt men jag upplevde tidigt ett inre sökande och en  längtan efter att förstå de djupare dimensionerna av livet.

Redan som barn hade jag det  som andra kanske kallar övernaturliga upplevelser men som jag själv  numera kallar naturliga. Jag såg och hörde mycket bortom den fysiska  verkligheten och reflekterade mycket kring livet, det mångdimensionella  och hur allt hänger ihop.

Detta var inget konstigt för  mig och fram tills jag var i skolåldern så trodde jag att alla hade  liknande upplevelser. Bryskt förstod jag att så inte alls var fallet.  Jag stängde av.


I tjugoårsåldern blev känslan  av tomhet och längtan efter en djupare mening allt starkare och jag var  tvungen att möta mitt andliga jag igen. Från den stunden har den längtan  fört mig genom decennier av inre och yttre resor, filosoferande,  litteratur, studier, arbete, skrivande, meditation och vidgad  medvetenhet om livets och människans djupare och högre dimensioner. Jag  har utforskat, arbetat och lärt i ett brett spektrum: Från lärarexamen  och studier i psykologi, ledarskap och organisation till medialitet,  healing, deep transformational coaching, kvantpsykologi, NLP, shamanism,  alkemi, tantra, meditation mm.

Jag vill göra dessa frågor  självklara i många sammanhang och bredda själslighet och andlighet till  att få finnas som ett naturligt fundament i våra liv och i samhället  snarare än enbart i ett litet undanskymt hörn av vår privata sfär, i  yogarummet eller på healingkursen. Man kan få vara en ”Buddha i kostym”  eller en ”VD i kaftan” även i västvärlden. Jag ser mig själv och det jag  förmedlar i boken som en bro mellan dessa världar.


Idag har jag snart 20 års  erfarenhet av att arbeta med människors inre utvecklingsprocesser. Jag  arbetar med utbildning, coaching och ledarutveckling ute i näringslivet  parallellt med mitt arbete i den allra mest privata sfären – där kurser,  cirklar och sessioner kring själslig, andlig och personligt växande är i  fokus, liksom coaching i parrelationer. Jag är idag ”lyckligt skild”.  Min före detta man är en av mina bästa vänner och vi har två underbara  töser tillsammans – Lova 18 år och Lisa 15 år.

Jag skrev denna bok för att  möta behovet av en konkret själslig guide eller ett ”uppslagsverk för  inre transformation”. Jag får ofta frågan ”vem är jag”? ”hur gör jag?”  ”Var börjar jag?”

Boken presenterar de tankar  och verktyg som jag gång på gång sett ge fantastiska resultat i  människors växande och liv. Jag vill berätta om det. Jag vill ge hopp  och konkret guidning i en djungel av ideologier och metoder för  personligt och själsligt växande

Själsintelligensens sju nycklar

Din guide till högre SQ

FF2FF_Mockup.png

”Själsintelligensens sju nycklar, din guide till högre SQ” utgår  från en helhetsmodell för själens intelligens. Den är en guide för hur  du varje dag kan leva och navigera utifrån en stark och kärleksfull  kontakt med din autentiska essens, dina livssyften och de andliga  dimensionerna av dig själv och livet.

Pressmaterial

Ladda ned Charlotte Fogels presskit innehållande pressrelease, porträttbild, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

bottom of page