top of page

Stjärnglans eller stjärnfall

För elevens nutid och individens framtid

Jimmy Säfström

Mjukband med flik
FSC-märkt (miljömärkt)
13 cm x 21 cm
188 sidor

FF2FF_Mockup.png

EN BOK OM RELATIONELLT ARBETE, INDIVIDUTVECKLING OCH MYCKET DÄREMELLAN


STJÄRNGLANS ELLER STJÄRNFALL ställer redan med sin titel en viktig och kritisk fråga. I vilket skick är individen som kommer ut på andra sidan skolsystemet? Har den tillit till sig själv och vad den kan åstadkomma eller är den skavd och vingklippt?

Frågan är avgörande för den enskilde individens möjlighet till framgång och välmående och utfallet beror på hur skolan som institution fungerar och hur vi som arbetar där agerar.

Tanken är att skolan ska vara vitaliserande och utvecklande både individ- och kunskapsmässigt men som det är idag tappar alldeles för många elever kraft längs vägen. Med sin berättelse visar JIMMY SÄFSTRÖM på hur avgörande det är att få barn och ungdomar att tro på sig själva och sin potential samt hur det med individutveckling och goda relationer går att nå framgång i detta viktiga arbete.


JIMMY SÄFSTRÖM har arbetat inom skolans värld sedan år 2002. De första 16 åren som lärare från årskurs 1 i grundskolan till årskurs 3 på gymnasiet och därefter som rektor på en gymnasieskola han fick i uppdrag att starta.


Att få barn och ungdomar att växa som individer har varit hans ledstjärna under alla åren och i


STJÄRNGLANS ELLER STJÄRNFALL sätter han bland mycket annat ord på sina insikter och tankar runt individutveckling och relationellt arbete.

Köp boken här

FF2FF_Mockup.png

Fysisk bok, mjukband med flik

299:-

bokikon.png

Pressmaterial

Ladda ned Jimmy Säfströms presskit innehållande pressrelease, porträttbild, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

bottom of page