top of page

Svärdets väg

Eva Armstrand

Mjukband med flik
FSC-märkt (miljömärkt)
19 cm x 13 cm
224 sidor

FF2FF_Mockup.png

Svärdets väg är min historia, så som jag levt den. Smärtornas väg, från mörkret till ljuset. Jag föddes på årets mörkaste dag, kanske var detta ett tecken för hur mitt liv skulle gestalta sig.

Ett eldtecken, kanske detta  var ett förebud för min själsliga styrka. Jag är avlad i våld och jag  kom att fostras med våld. Våldet blev min lärare till överlevnad.  Svärdets väg är en avklädd, sann berättelse om det tuffa arbetet med att  frigöra sig från inlärda beteenden. Det är en berättelse om att låta  den inre rösten styra och ta guidning från andevärlden. Det är en  berättelse om en kvinna som hittade sitt hem i ljuset i norr. Om så bara  en enda människa läser dessa ord och kan läkas av dem har jag utfört  mitt uppdrag.

Eva Armstrand vandrar  schamanens väg i den nordiska traditionen, är Reikimaster, Munay-Ki  Sonco och andlig spirituell healer. Hon är en kvinna med många  erfarenheter och bor idag i Lappland.

Köp boken här

FF2FF_Mockup.png

Fysisk bok, mjukband med flik

219:-

bokikon.png

Pressmaterial

Ladda ned Eva Armstrands presskit innehållande pressrelease, porträttbild, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

bottom of page