top of page

Josefin Lassbo

Pretty%20pastel%20bokeh%20fairy%20lights%20background._edited.jpg

Josefin Lassbo är en av Skandinaviens främsta experter på integrerat ledarskap. Hon är en förändringsledare som på ett unikt sätt kombinerar designtänkande och ett holistiskt perspektiv.

Josefin Lassbo är prisbelönt  designer, entreprenör och innovationsrådgivare med bakgrund i den tidiga  eko-moderörelsen. Hon har grundat sex värdegrundsbaserade företag och  skrivit fyra böcker. ”Helhjärtad, så leder du i en ny tid" lanserades  maj 2019.


Med 30 års erfarenhet inom  personlig utveckling och som reiki-mästare är hennes passion att skapa  helande och tillväxt för både individer och företag som inte lever sin  högsta potential. Under en sju och ett halvt år lång period vandrade  Josefin i ”Själens mörka natt”, en stor andlig initiering, där hon mötte  alla sina rädslor: misslyckande, fattigdom, svek och sitt eget mörker.  Under den tiden kalibrerade hon hela sitt väsen, lärde av många stora  personligheter, och blev en lärare själv. år 2017 grundade Josefin The  Wholehearted Academy, en plattform för personlig och professionell  utveckling, där hon erbjuder sitt unika system för integrerat ledarskap:  Den Reflekterande Cirkeln.


Josefin Lassbo är grundare av Lassbo Förlag där hon idag arbetar som förlagschef.


Helhjärtad

Så leder du i en ny tid

FF2FF_Mockup.png

Vem är egentligen Du? Hur kan du skapa ett meningsfullt liv där du får lov att bidra, vara i ditt kreativa flöde och växa både som människa och i världen?

Pressmaterial

LADDA NED PRESSKIT

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

bottom of page