top of page

Helhjärtad

Så leder du i en ny tid

Josefin Lassbo

Mjukband med flik
FSC-märkt (miljömärkt)
19,5 cm x 13,5 cm
320 sidor

FF2FF_Mockup.png

Vem är  egentligen Du? Hur kan du skapa ett meningsfullt liv där du får lov att  bidra, vara i ditt kreativa flöde och växa både som människa och i  världen?

Den här boken  låter dig ta en närmare titt på dina svar på de mest grundläggande  livsfrågorna. Den ger dig möjligheten att designa din egen väg till  framgång, baserad på din personliga definition av just framgång. Boken  är skriven för att visa dig ett sätt att ta tillbaka det som rätteligen  tillhör dig: Din livsuppgift – såväl i ditt livsarbete som i ditt  professionella arbete. Att skapa resonans, en större samklang,  däremellan ger dig mening, riktning och ökad livsglädje. En väg till ett  integrerat ledarskap, där du kan tillföra värde till vår gemensamma  framtid på ett för dig stärkande och framgångsrikt vis.  Utvecklingsmetoden Den Reflekterande Cirkeln leder dig genom alla led i  processen mot en hållbar och funktionell design – en sannare version av  Dig Själv.

Köp boken här

FF2FF_Mockup.png

Fysisk bok, mjukband med flik

179:-

bokikon.png

Pressmaterial

LADDA NED PRESSKIT

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

bottom of page