top of page

Sanna Hultin

Pretty%20pastel%20bokeh%20fairy%20lights%20background._edited.jpg

Intresset för andevärlden och medial utveckling är rekordhögt och utbudet stort. Det som saknats fram till nu är en bok som behandlar såväl medial som personlig utveckling.

Sanna Hultin är beteendevetare, medium och mediumlärare och hon har arbetat med människor under hela sitt yrkesliv, det är inte bara hennes arbete utan också hennes stora intresse. Hon ser det som en gåva och en förmån att få ta del av människors liv.

– Jag upphör aldrig att förundras över människors styrka och förmåga att förändra sina liv! Våra beteenden; varför vi gör som vi gör, oavsett om vi vinner på det eller inte, fascinerar mig.


Hon har flera gånger fått höra att hon borde skriva en bok. En sen natt under pandemin fick hon en ingivelse att sätta sig och skriva och ett par timmar senare fanns embryot till Intuition och medialitet genom personlig utveckling – en flumfri handbok för vanliga människor.


Hennes långa erfarenhet som socialarbetare, handledare och kurator ligger till grund för hennes arbete med personlig utveckling och få har gått lika många utbildningar i mediumskap som Sanna -   hon är ett av Sveriges mest välutbildade medium.

Det är sina egna upplevelser och sin erfarenhet hon delar med sig av i sin bok.  Den väver ihop teori med praktiska övningar och är rakt och tydligt skriven för människor som är nyfikna och kanske bär på drömmar om mediumskap.

Med boken hoppas hon på att fler skall våga tro på sin förmåga – både den mediala och den personliga – och möjligheten att förändra sitt liv till det bättre.


–Du äger ditt liv. Du har 100% ansvar för ditt liv och du kan göra precis vad du vill av ditt liv. Du KAN. Tro på dig själv!

Intuition & medialitet genom personlig utveckling

En flumfri bok för vanliga människor.

FF2FF_Mockup.png

Det här är en bok för alla som börjat glänta på, eller helt öppnat dörren till medialitet, andlighet och sin personliga utveckling.

Pressmaterial

Ladda ned Sanna Hultins presskit innehållande pressrelease, porträttbild, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

bottom of page