top of page

Intuition & medialitet genom personlig utveckling

En flumfri bok för vanliga människor.

Sanna Hultin

Mjukband med flik
FSC-märkt (miljömärkt)
195 x 133 mm
152 sidor

FF2FF_Mockup.png

Har du en känsla av att du har tillgång till något ”mer” inom dig och längtar efter att utveckla din kanal till andevärlden? Kanske har du undrat om du kan lita på de budskap du får till dig via din intuition eller kanalisering?

I den här boken får du lära dig hur du känner igen din intuition och utvecklar den. 

Du får också förståelse för hur du skiljer mellan intuition och kanaliserad information från andevärlden. Med kunskap om hur du använder dina förmågor i vardagen kommer du att kunna lita på dig själv på ett djupare plan och känna dig trygg med din mediala förmåga och din intuition.


Det här är en bok för alla som börjat glänta på, eller helt öppnat dörren till medialitet, andlighet och sin personliga utveckling. Med värme och ett stänk av humor väver författaren ihop teori och praktiska övningar med personliga erfarenheter på ett rakt och tydligt sätt, vilket gör innehållet lätt att läsa och ta till sig. Vi har alla kraften och förmågan att styra vårt eget liv och vi kan skriva om vårt öde flera gånger genom de val vi gör och de vägar vi väljer.

Köp boken här

FF2FF_Mockup.png

Fysisk bok, mjukband med flik

279:-

bokikon.png

Pressmaterial

Ladda ned Sanna Hultins presskit innehållande pressrelease, porträttbild, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

bottom of page