top of page

Chilla

Din guide till framtidens ledarskap

Anna Sanderoth Vilkas

Mjukband
FSC-märkt (miljömärkt)
19 cm x 13 cm
248 sidor

FF2FF_Mockup.png

Söker du  efter balans? Kanske balansen mellan arbetet å ena sidan och ”livet” å  andra? Eller försöker du hitta en bra balans mellan att vara chef och  att vara en medarbetare? Strunta i det! Hitta din rytm istället – en  skön rytm som låter dig leva, arbeta och skapa med energi och glädje.  Hur gör du det? Genom att lära dig chilla!

I Chilla – Din guide till  framtidens ledarskap presenterar personalvetaren, ledarskapscoachen,  affärsutvecklaren och tidigare HR-direktören Anna Sanderoth Vilkas ett  fräscht perspektiv på hur du som ledare skapar framgång och en välmående  organisation. I bokens fyra delar går Anna på ett pedagogiskt och  personligt sätt igenom de delar av pusslet som framtidens ledare behöver  känna till och bemästra: den hållbara människan, framtidens företag,  modernt ledarskap och aktivt medarbetarskap.


Anna coachar dig till att bli  en modig ledare som vet hur du får dina anställda att trivas, hur du  bygger en trygg företagskultur och en gemensam framgångssaga, hur du  skapar lust att lyckas, hur vi människor utvecklar kompetens – och  mycket mer. En mängd praktiska modeller hjälper dig att bygga ett  framgångsrikt ledarskap och en hälsosam, hållbar organisation.

Köp boken här

FF2FF_Mockup.png

Fysisk bok, mjukband med flik

329:-

bokikon.png

Pressmaterial

Ladda ned Anna Sanderoth-Vilkas presskit innehållande pressrelease, porträttbild, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

bottom of page