top of page

Dansa på glas

Agneta Danielson

Mjukband med flik
FSC-märkt (miljömärkt)
21 cm x 13 cm
316 sidor

FF2FF_Mockup.png

"Den här boken bryr sig inte om tiden, eftersom våra minnen inte bryr sig om tid.  
Det är inte tiden som lockar fram minnen, utan helt oväntade saker som lukt, en text, en sång, ett okänt ansikte på ett tåg, ett barns gråt…"


Hon ringer mig en eftermiddag, mitt i Covidvintern 2022.
“Hej det är Agneta, jag har en massa pärmar fulla med texter som jag skrivit under årens lopp, kan du hjälpa mig att göra något av dem?”

Agneta Danielsson, skådespelerska, kåsör, levnadskonstnär…och vän.
Hon hade tidigare deltagit i ett flertal av mina skrivarkurser och jag var fascinerad
av hennes berättarkonst. Samhällsengagemanget, skärpan, fantasin och djupet.

Det är sanna, starka texter hon skriver. Ibland oerhört smärtsamma att läsa, men samtidigt finns värmen och humorn alltid där - som ett blygt leende eller ett förlösande skratt.


Kanske får du i den här boken, uppleva speglingar av igenkänning från ditt eget liv, trots att var och en av oss är helt unika varelser.


I denna sköra dans på glas, finns glimtar av det magiska och förunderliga i att vara människa...

/Ewa Wilhelmsson, redaktör


Författarbiografi:

Agneta Danielsson är mest känd som ”Marianne” i Carin Mannheimers ”Svenska Hjärtan” och som ”Alfhild” i TV-serierna ”Alfhild och Ortrud” och ”Fådda blommor”, men hade dessförinnan provat ett 40-tal andra yrken. Har synts på Folkteatern och Aftonstjärnan i Göteborg och ett dussintal andra teatrar i Sverige. Lusten att skriva har förstärkts genom egna föreställningar Agneta skrivit och framfört de senaste åren.

Köp boken här

FF2FF_Mockup.png

Fysisk bok, mjukband med flik

249:-

bokikon.png

Pressmaterial

Ladda ned Agneta Danielsons presskit innehållande pressrelease, porträttbild, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

bottom of page