top of page

Drömfärder

Samisk visdom möter Jungiansk analys.

Åsa Liljenroth

Mjukband med flik
Miljömärkt
140 mm x 220mm
150 sidor
Färgbilder

FF2FF_Mockup.png

Vi behöver inte åka långt bort för att finna visdom eller hitta oss själva. I den här boken möts nordisk shamanism med Jungiansk psykoanalys i en vågad kombination som visat sig värdefull för ett stort antal klienter i författarens egen psykoanalytiska praxis. Framför allt genom metoden till drömtydning och det personliga arbetet med skuggan.

Vi får lära oss om kraftdjuren och drömmen som ”sändebud” från det omedvetna. Djurens roll som kraftsymboler och bärare av budskap och medicin förekommer i ursprungsbefolkningar över hela världen. Den samiska animistiska religionens fem totemdjur: Björnen, Ormen, Vargen, Älgen/Vildrenen och Örnen tilldelas särskilda egenskaper kopplade till människans fem kraftcentrum.


Drömfärder är en djupt initierad sammanställning av Åsa Liljenroths forskning, serverad på ett inspirerande och lättläst sätt. Boken ger läsaren kraftfulla verktyg i fortsatt utforskande av självet, via drömmar, visioner och aktiv imagination.


Åsa Liljenroth är Jungiansk psykoanalytiker, utbildad vid C.G. Jungsällkapet i Österrike, bosatt och verksam i Wien. Hon har även studerat samiska myter och schamanism för den norske shamanen Ailo Gaup samt forskat i nordisk förkristen religion.


Örnen:  Vår överblick, intuition, polaritetens upplösning och inre frid.


Älgen/Vildrenen: Kommunikation både inåt och utåt i relation med andra.


Vargen:  Känslor både för sig själv och för andra. En social kompetens


Ormen: Identitet och personlig kraft.


Björnen:  Sexualitet och lust tillsammans med samhörighetskänsla och familj.

Köp boken här

FF2FF_Mockup.png

Fysisk bok, mjukband med flik

249:-

bokikon.png

Pressmaterial

Ladda ned Åsa Liljenroths presskit innehållande pressrelease, porträttbild, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

bottom of page