top of page

En stund på jorden

Isabella Murray

"Mjukband med flik
Miljömärkt med Svanen
140 mm x 220mm
188 sidor

FF2FF_Mockup.png

Solveig och Ella möts sent i livet i svindlande kärlek. Ella är präst och Solveig rosenterapeut och körledare till människor som tror att de inte kan sjunga. 30 år efter ett första kärleksmöte, stämmer de träff i sakristian. Femtonåriga fostersonen Simons mamma sitter i fängelse för att ha dödat Simons pappa. Vikingahunden Torgrim tröstar sina människor.

Isabella Murrays gripande och varma kärleksroman handlar om liv och död, kärlek, förlust och sorg och om skönheten i det djupt mänskliga. Det är en rolig och innerlig berättelse med både allvar och tillförsikt. En bok om att åldras i förundran och tacksamhet över att ha fått vara med om alltsammans.


Rolig och innerlig berättelse med mycket allvar och tillförsikt. En bok om att trotsa döden och om att allt det hemska inte är så farligt. Det finns med ett enormt mörker och ett enormt ljus och livet, ja det ska levas. /Monika Fagerholm, författare och skrivcoach.


Ett centralt tema i denna välskrivna bok är mellanmänsklig tillit.

Isabella Murrays språkbruk, t ex ”Kanske kan en stark människa växa sig svag?”, bidrar till att gestalta människans komplexitet, under livets oförutsägbara gång, på ett ömsint sätt. /Karin Barron, sociolog.


Isabella Murray är född -55. Hon har arbetat som rosenterapeut och kriminalvårdare, nu pensionär med författande och hunduppfödning som sina största intressen.

Köp boken här

FF2FF_Mockup.png

Fysisk bok, mjukband med flik.

229:-

bokikon.png

Pressmaterial

Ladda ned Isabella Murrays presskit innehållande pressrelease, porträttbild, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

bottom of page