top of page

Fri att välja ditt liv

Gunilla Skallström

Mjukband med flik
FSC-märkt (miljömärkt)
190 mm x 133 mm
252 sidor

FF2FF_Mockup.png

Enligt kvantfysiken består allt i universum av energi. Det gäller såväl den materiella världen som våra tankar och känslor. Alla de övertygelser du fått om dig själv och livet, påverkar din inre vibrationsfrekvens, vilket i sin tur påverkar allt du upplever som ditt liv. Allt du upplever i det yttre är därmed en direkt spegling av den vibration du har i ditt inre.

Detta är grunden till att förstå varför ditt liv ser ut som det gör.


Genom en större självkännedom förstår du hur du väljer din vibration och vad som påverkar den. Insikter som leder till att du kan skapa ditt liv mer medvetet. I den här boken får du inspiration till nya synsätt och verktyg att arbeta med i mentala processer som kan skapa djupgående förändringar i hur du ser och möter livet.


När du förstår hur allt hänger ihop är du fri att välja i ditt liv.

Köp boken här

FF2FF_Mockup.png

Fysisk bok, mjukband med flik

249:-

bokikon.png

Pressmaterial

Ladda ned Gunilla Skallströms presskit innehållande pressrelease, porträttbild, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

bottom of page