top of page

Glimtar av minnen

Carina Blid

Mjukband
FSC-märkt (miljömärkt)
19 cm x 13 cm
384 sidor

FF2FF_Mockup.png

Ett år  efter skilsmässan lever Helena sitt hektiska vardagsliv som  heltidsarbetande lärare och har sina tre barn varannan vecka. Hennes  förflutna gnager och det finns en önskan att förstå och att gå vidare i  livet. Hon längtar också efter att finna den äkta kärleken.

Minnen glimtar till och lägger  pusslet med bilder från uppväxten med syskonen på sextio- och  sjuttiotalet, den uppslitande ungdomen, kaoset och bråken med mamman.  Men också annat som är svårare att greppa. Vad orsakar den knepiga  relationen till systern? Vad kan förklara det som hände Helenas bror?  Vilka smärtsamma och dolda händelser inträffade egentligen på  trettiotalet under mammans uppväxt? Mamman som numera bor på demenshem.

Hur kan det outsagda, det  gömda, förklara hur vi medvetet eller omedvetet väljer att leva våra  liv? Hur ska man kunna se destruktiva beteenden och göra något åt det  osunda när man själv lever mitt i det? Glimtar av minnen är en roman som  väcker de djupa existentiella frågorna.

Köp boken här

FF2FF_Mockup.png

Fysisk bok, mjukband med flik

189:-

bokikon.png

Pressmaterial

Ladda ned Carina Blids presskit innehållande pressrelease, porträttbild, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

bottom of page