top of page

I Ching ger svar

Ingegerd Carlsson

Kartonnage
240 mm x 120 mm
120 sidor

FF2FF_Mockup.png

I Ching är ett mångtusenårigt orakel som härstammar från Kina. Men det är lika användbart i vår tid när du har behov av stöd i beslutsprocesser och dilemman. Med hjälp av I Ching kan du ställa frågor om alla livets väsentligheter. Om relationer, familj eller jobb. Du får kloka råd om svåra vägval. Ibland kommer en varning att du ska akta dig, ibland stöd att du ska fortsätta som du gör. Du kommer att bli häpen över svaren du får!

Den här boken ger dig:

- En tydlig beskrivning, steg för steg, hur du tar fram ett svar från I Ching.

- Belysande exempel hämtade ur författarens samling av frågor till oraklet.

- I Chings alla 64 svar i en modern och kärnfull tolkning.

- Författarens reflektioner och råd efter 40 års erfarenhet av oraklet.


I Ching är inte ett enkelt orakel som säger ja eller nej. Svaren inbjuder till begrundan, till att ta tid för sig själv och både försöka förstå sig själv och genomskåda sig själv. Boken är ett välkommet bidrag till den seriösa litteraturen om fenomen bortom det accepterade, rationella paradigmet.

Yvonne Hammer, teol.dr


Ett ovärderligt beslutsunderlag.

Herbert Falck, Grödinge


Om författaren:

Ingegerd Carlsson är professor emeritus i psykologi. I Ching ger svar är hennes författardebut vid sidan om en stor akademisk utgivning.

Köp boken här

FF2FF_Mockup.png

Fysisk bok, kartonnage

249:-

bokikon.png

Pressmaterial

Ladda ned Ingegerd Carlsson presskit innehållande pressrelease, porträttbild, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

bottom of page