top of page

Mitt Zulunamn är Ingelosi

Annica Westman

Kartonnage
FSC-märkt (miljömärkt)
19,5 cm x 13,5 cm
206 sidor

FF2FF_Mockup.png

Insikten  drabbar henne som ett knytnävsslag i magen. Förtvivlad inser hon att hon  inte kan blunda längre. Hon måste våga ta steget att lämna, trots att  hon kommer att splittra familjen. Känslan av svek, skuld och skam är  monumental.

Så  börjar resan med att hitta tillbaka till sig själv och forma ett nytt  liv. Aldrig i sin vildaste fantasi hade hon kunnat ana vad som väntade –  magiskt stark kärlek, bottenlös sorg och livsavgörande vändpunkter.

Resan till Sydafrika förändrar hennes liv för alltid och en ny fantastisk värld öppnar sig.

”Mitt zulunamn är Ingelosi” är en självbiografisk roman om tillit, mod och om att hitta hem i hjärtat.

För varje såld bok går 20 kronor till Insamlingsstiftelsen Bobbi Bear Sweden.


Annica  Westman är född och uppvuxen i hjärtat av Dalsland. Efter 25 år som  förskollärare och specialpedagog, driver hon idag I CAN By Annica, där  hon hjälper människor att utvecklas och våga tro på sin egen förmåga.  2018 startade hon Insamlingsstiftelsen Bobbi Bear Sweden för att hjälpa  sexuellt utnyttjade barn i Sydafrika.

Köp boken här

FF2FF_Mockup.png

Fysisk bok, kartonnage

249:-

bokikon.png

Pressmaterial

Ladda ned Annica Westmans presskit innehållande pressrelease, porträttbild, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

bottom of page