top of page

Parfym från början

Ingrid Kutschbach

Mjukband med flik
FSC-märkt (miljömärkt)
195 mm x 155 mm
180 sidor

FF2FF_Mockup.png

Upptäck parfymens förtrollande värld i ”Parfym från början”, en bok som jag hoppas väcker din nyfikenhet och guidar dig genom naturens magiska doftvärld.

Följ med på fascinerande nedslag i parfymens rika historia, upplev rökelsernas mystiska värld och utforska skapandet av unika doftblandningar. Boken är en skattkista av kunskap och inspiration, med praktiska recept och tips för den som vill utforska och skapa sina egna naturliga parfymer.

”Parfym från början” är inte bara en bok, det är en inbjudan att öppna dina sinnen för naturens underbara dofter. Ta steget in i en värld där varje doft berättar en historia och låt nyfikenheten leda vägen.

Välkommen till en resa i doftens tecken.


Ingrid Kutschbach är en av Sveriges främsta aromaterapeuter samt doftkonsult och lärare. Under flera år drev hon Aromaterapiskolan i Göteborg. Idag jobbar Ingrid internationellt med sin konsultverksamhet.

Köp boken här

FF2FF_Mockup.png

Fysisk bok, mjukband med flik

279:-

bokikon.png

Pressmaterial

Ladda ned Ingrid Kutschbachs presskit innehållande pressrelease, porträttbild, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

bottom of page