top of page

Ingrid Kutschbach

Pretty%20pastel%20bokeh%20fairy%20lights%20background._edited.jpg

Vi  lägger allt större makt över vår hälsa i experters och läkemedelsbolags  händer. Ungefär en miljon svenskar äter någon form av psykofarmaka.   Men vi glömmer att ursprunget till dessa läkemedel många gånger kommer  från naturen. Aromaterapi kan både förebygga och läka såväl kroppsliga  som själsliga obalanser.

- Tänk att få använda den Norrländska granens kraft för att bli frisk!

Många av de eteriska oljorna  är naturligt antivirala och antiseptiska, de stärker immunsystemet och  en livsstil som är i samklang med naturen.

Aromaterapi handlar om så  mycket mer än det ytliga vi är vana att läsa om, säger Ingrid Kuschbach,  aromaterapeut och doftkonsult. - Det är en djup kunskap om ett  kraftfullt holistiskt sätt att skapa balans i kropp och själ. För en  aromaterapeut är relationen till Moder Jord och förståelsen för hur ett  ekosystem fungerar helt centralt. Allt hänger ihop i naturliga flöden  där varje art behövs. Vad skall vi leva av och jobba med om vi inte tar  hand om Moder Jord och vår egen hälsa? Vi behöver påminnas om att vi kan  läka mycket och upprätthålla vår hälsa med det vi en gång tagit för  självklart, nämligen naturens läkande kraft. Naturen är som en personlig  husdoktor för alla som vill. Våra växter har en enorm läkande kraft som  slår an en resonans i kroppen och startar en läkeprocess. Ofta utan de  biverkningar som läkemedel ger.


Ingrid Kuschbachs livsbana har  varit krokig. Hon har varit till sjöss, jobbat på sjukhus, varit  dagisfröken, drivit aromaterapiskolan och driver nu egen  konsultverksamhet inom dofternas magiska område. Hon använder själv  eteriska oljor varje dag och har lyckats bli fri från en hel del  återkommande obalanser till exempel ständigt återkommande  urinvägsinfektioner, akne, eksem och dofterna har även lyckats liva upp  ett ibland mörkt sinne. Nu vill hon ge sin syn på aromaterapi som en  kraftfull holistisk metod att få balans i kropp och själ.


I boken Aromaterapi från  början delar Ingrid med sig av flera intressanta fakta, handfasta råd  och användbara som du inte hittar i någon annan bok. Till exempel tips  på hur du lyckas med enkla recept med hydrolater från Norrland. Du får  även lära dig hur du med bara några få eteriska oljor lägger grunden för  ditt eget husapotek samt hur du använder aromaterapi i enklare egenvård  för dig och dina nära för ett naturligt välmående i vardagen.

Aromaterapi från början

FF2FF_Mockup.png

I boken Aromaterapi från början ges handfasta råd och användbara  recept för ditt naturliga välmående i vardagen. Du får bland annat lära  dig hur du med bara några få eteriska oljor lägger grunden för ditt eget  husapotek samt hur du använder aromaterapi i enklare egenvård för dig  och dina nära.

Pressmaterial

Ladda ned Ingrid Kutschbachs presskit innehållande pressrelease, porträttbild, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

bottom of page