top of page

Resa med demoner

Rigmor Tjerngren

"Kartonnage
240 mm x 120 mm
304 sidor"

FF2FF_Mockup.png

Annika kör norrut i en stulen bil och med en tax i baksätet.
Med sig har hon ett gäng demoner som hon trycker undan mer eller mindre framgångsrikt.
Men de hinner ikapp henne.

Annika har en oklar målsättning om att hon ska hämnas. Eller få klarhet. Hon är på väg in i mörkret, hennes enda trygghet.

På sin resa möter hon män som under de mest märkliga omständigheter kommer i hennes väg. En man hon en gång kände, en man hon inte känner och så Han som kan vara hela meningen med resan…

Resa med Demoner är den tredje och avslutande delen i trilogin om Annika Domeij. Den första delen heter Stå i lågor och den andra Askkroppen.


Rigmor Tjerngren är författare och samhällsdebattör, Fil.kand. inom beteendevetenskap och har arbetat som universitetslärare, studievägledare och utredare inom Kriminalvården. Hon har startat en förening mot mobbning (OMM: Organisation Mot Mobbning) och är verksam som samtalsterapeut bland annat på Självmordslinjen (Mind). Bor på sydkusten i Skåne med två taxar och en sambo.

Köp boken här

FF2FF_Mockup.png

Fysisk bok, kartonnage

279:-

bokikon.png

Pressmaterial

Ladda ned Rigmor Tjerngrens presskit innehållande pressrelease, porträttbild, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

bottom of page