top of page

Shambhala

Lars Björk

Kartonnage
255 mm x 200 mm
152 sidor

FF2FF_Mockup.png

Fotoboken "Shambhala" består av fyra reseberättelser från Himalaya och Tibet; Shambhala, Kungariket Mustang, Spiti & Kinnaur samt det okända östra Tibet & Ivan Nikolaj Romanov. Platser som alltid har lockat människor med sin välbevarade uråldriga kultur och sägenomspunna mystik. 

Författaren Lars Björk vandrade i Nepal första gången 1979 och återvände sedan under flera långa resor. Han var en av de första besökarna när nya områden med tibetansk kultur öppnades 1992 för begränsad turism. Områden som dittills varit helt stängda för omvärlden i 40 år. Speciellt intressant är kungariket Shambhala i Spitidalen i Indien. Lars Björk var den första västerländska besökaren på denna mytiska plats där människor inte åldras.

I ”Shambhala” har han dokumenterat bilder och berättelser från sina resor genom platser som är både världsliga och mytiska, heliga och mystiska.

Lars Björk är författare, föreläsare och fotograf med stort etnografiskt och kulturhistoriskt intresse.

Köp boken här

FF2FF_Mockup.png

Fysisk bok, kartonnage

349:-

bokikon.png

Pressmaterial

Ladda ned Lars Björks presskit innehållande pressrelease, porträttbild, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

bottom of page