top of page

Skriv för att läka

Emelie Hill Dittmer

Mjukband med flik
FSC-märkt (miljömärkt)
21 cm x 15,5 cm 299sid

FF2FF_Mockup.png

Det skrivna ordets kraft kan leda oss till reflektion kring det som är angeläget i livet, och en transformation långt bortom det vi trodde var möjligt – om vi vågar vara öppna och nyfikna under resans gång.

Genom denna guidebok vill  Emelie Hill Dittmer förmedla det reflekterande skrivandets kraft: att  det är möjligt att läka genom det rum för självobservation som  skrivandet öppnar upp för och hur skrivandet kan bli en vän och ett  verktyg på vägen framåt.

Skriv för att läka – En guide i  reflekterande skrivande med förord av Patricia Tudor Sandahl är den  första boken i sitt slag i Sverige, där forskning, fallstudier,  skrivövningar och intervjuer med världsledande experter vävs samman med  författarens egen berättelse och ingång i skrivterapins värld i England.

Emelie Hill Dittmer är  journalist och internationellt erkänd skrivpedagog som leder kurser i  reflekterande skrivande. Skriv för att läka – En guide i reflekterande  skrivande är hennes författardebut.

Köp boken här

FF2FF_Mockup.png

Fysisk bok, mjukband med flik

299:-

bokikon.png

Pressmaterial

Ladda ned Emelie Hill Dittmers presskit innehållande pressrelease, porträttbild, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

bottom of page