top of page

Triggereffekten

Låt Dina Triggers Visa Vägen Mot Lycka och Frihet

Caroline Foayé

Kartonnage med färginlaga.
240 x 120mm
104 sidor.

FF2FF_Mockup.png

Har du någonsin undrat varför vissa ord eller situationer kan få dig att reagera starkt och känslomässigt?


Triggers kan orsaka stort lidande och dränera din livsenergi genom att gång på gång kasta in dig i smärtsamma känslor och reaktionsmönster som du inte har kontroll över. Många tror att det är någon annan person eller en yttre omständighet som triggar oss, men det är en missuppfattning.

Sanningen är att ingen annan kan få dig att känna något som inte redan finns inom dig. Dina triggers ger värdefull information om vad du behöver och avslöjar dina inre konflikter och din självkänsla. När du förstår detta, får du nycklar till många delar av dig själv, ditt välmående och din utveckling.


Triggereffekten är en modell som ger dig insikt i vad som sker inom dig när du blir negativt triggad och visar hur du kan ge dig själv det du behöver för att inte fastna i en negativ spiral.


Modellen är enkel att förstå och kan användas av alla som vill lära känna sig själva (och andra) bättre. Den är en väg till personlig utveckling som leder till större lycka och frihet.


Caroline Foayé är psykosyntesterapeut, hypnoterapeut, relationsterapeut och NLP-coach.

Köp boken här

FF2FF_Mockup.png

Fysisk bok, kartonnage

269:-

Köp hos författaren
bokikon.png

Pressmaterial

Ladda ned Caroline Foayés presskit innehållande pressrelease, porträttbild, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

bottom of page