top of page

Caroline Foayé

Pretty%20pastel%20bokeh%20fairy%20lights%20background._edited.jpg

Personlig utveckling, terapi och coaching är hetare än någonsin. Det som tidigare var tabu är nu ett vanligt samtalsämne bland vänner, på dejten och i fikarummet. Den mänskliga drivkraften att förstå oss själva och utvecklas är det som skiljer människan från andra arter. Nu kommer boken som ger triggers ett nytt perspektiv och låter dem visa läsaren vägen mot lycka och frihet.

– Triggers är inte bara den där jobbiga känslan som uppstår när vi blir triggade, det är en portal till så många delar av dig själv!


Det menar samtalsterapeuten Caroline Foayé, som skrev boken för att hjälpa fler människor att undvika den negativa triggerspiralen. I boken slår hon hål på den vanliga missuppfattningen att andra personer eller yttre omständigheter är det som orsakar triggern och därmed har makten över vårt mående.


Triggers kan orsaka stort lidande och dränera en persons livsenergi genom att gång på gång kasta hen in i smärtsamma känslor och reaktionsmönster som hen inte har kontroll över.

Caroline fortsätter att förklara: ”Sanningen är att ingen annan kan få dig att känna något som inte redan finns inom dig. Dina triggers ger värdefull information om vad du behöver och avslöjar dina inre konflikter och din självkänsla. När du förstår detta, får du kraftfulla nycklar till många delar av dig själv, ditt välmående och din utveckling.”


”Triggereffekten”, som boken heter, är också namnet på den modell Caroline utvecklat, som beskriver vad som sker inom en person som blir triggad och visar hur hen kan använda sina triggers för att skapa mer lycka och frihet, i stället för att hamna i en negativ spiral. Modellen är så enkel att vem som helst kan följa den och på så vis skapa helt nya förutsättningar för ökad medvetenhet, utveckling och välmående i sitt liv.


– Att vara människa innebär att bli triggad, eftersom triggern föregår varje känsla och formas av livserfarenheter, relationer, emotionella sår, falska sanningar och skyddande strategier. Men det är inte meningen att vi ska stagnera i en form. Vi har driften och förmågan att bli mer än det vi redan är. Våra inre upplevelser styr vår yttre verklighet, och jag vill bidra till att så många som möjligt förstår att de har makten att skapa sin verklighet!

Triggereffekten

Låt Dina Triggers Visa Vägen Mot Lycka och Frihet

FF2FF_Mockup.png

Dina triggers ger värdefull information om vad du behöver och avslöjar dina inre konflikter och din självkänsla. När du förstår detta, får du nycklar till många delar av dig själv, ditt välmående och din utveckling.

Pressmaterial

Ladda ned Caroline Foayés presskit innehållande pressrelease, porträttbild, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

bottom of page