top of page

Tvång

En guide för dig som anhörig

AnnKatrin Noreliusson

Mjukband med flik
FSC märkt (Miljömärkt)
195 x 155 mm 164 sid

FF2FF_Mockup.png

Är du anhörig till någon som har tvång? Då kan den här boken bli din nya följeslagare, en hand att hålla i när du behöver stöd och kunskap om ocd.

Under åren som anhörig till en  son med tvångssyndrom har jag många gånger önskat att jag hade en  guidebok för oss som lever i en familjesituation med tvång. I de grupper  med anhöriga som jag möter i mitt professionella arbete som coach i  anhörigklubben Familjebalans, ser jag ett skriande behov av att lära sig  begripa detta smärtsamma tillstånd som tvångssyndrom är. För att få  stöd och kunskap i att hantera en vardag som ser så annorlunda ut än de  flesta andras. Till slut kände jag att det var mitt uppdrag att skriva  boken du nu har i din hand.

Med denna bok vill jag göra  dig uppmärksam på de vanligaste fallgroparna som vi anhöriga ofta ramlar  ner i. Så du är rustad med bättre beredskap och kan kanske ta dig runt  fallgropen istället. Har du redan ramlat ned och sitter där på botten så  ger jag praktiska och konkreta tips om var du hittar stödet att klättra  upp igen.

För mig har #SkrotaSkammen  #ÖkaKunskapen #DetFinnsHopp blivit mina viktigaste ledstjärnor inom  anhörigskap och tvångssyndrom. Jag vill hjälpa dig att nå dit  tillsammans med mig genom att dela vår familjs ocd-historia.

Köp boken här

FF2FF_Mockup.png

Fysisk bok, mjukband med flik

245:-

bokikon.png

Pressmaterial

Ladda ned AnnKatrin Noreliussons presskit innehållande pressrelease, porträttbild, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

bottom of page