top of page

Liselotte & Mia Hagenmalm

Pretty%20pastel%20bokeh%20fairy%20lights%20background._edited.jpg

Att intresset för kropp och hälsa blir större och större och efterfrågan av fungerande metoder för läkning och välmående växer är inget nytt. Nu ger Majlis Hagenmalm, storsäljande författare och pionjär inom alternativ hälsa, ut boken ”Zonterapi & homeopati” tillsammans med döttrarna Liselotte och Mariana, för att ge läsaren möjlighet till bättre hälsa.

Majlis Hagenmalm, född på Gotland och boende i Stockholm, har ett imponerande livsverk bakom sig inom alternativ medicin. Hon var en av de första i Sverige som utbildade sig inom zonterapi på mitten av 70-talet och har sedan dess arbetat som zonterapeut och homeopat med tusentals framgångsrika behandlingar bakom sig. Majlis har tidigare skrivit tre böcker om zonterapi och om homeopati som blivit branschstandard och använts som kurslitteratur. Hennes tre döttrar Solveig, Liselotte och Mia har följt i hennes fotspår och själva blivit välbesökta behandlare inom zonterapi, homeopati, irisdiagnostik, kosttillskott och hälsorådgivning. Nu har de slagit samman sin gemensamma kunskap och skrivit boken ”Zonterapi & homeopati” i syfte att ge så tydlig och enkel instruktion att läsaren utifrån boken kan självbehandla en lång rad vanliga hälsoproblem som konventionell sjukvård inte kunnat hjälpa till med. Här kan nämnas huvudvärk, migrän, förstoppning, magbesvär, rygg-och ledbesvär, höft- och knäbesvär. Läsaren får även tips om olika homeopatmedel, vitaminer, mineraler och kost som man kan kombinera behandlingarna med för ett snabbare resultat. Äldsta systern Solveig, som tragiskt gick bort i sjukdom år 2018 blir särskilt hyllad i boken.

Boken blev det sista Majlis Hagenmalm gjorde innan även hon gick bort före lanseringen. Sorgen och tomrummet efter en älskad mamma och en behandlare som in i det sista fanns där för sina klienter är stor, men glädjen över att Majlis hann vara med i skapandet av sin slutliga bok är stor.

”Hon ville att den skulle vara färgglad och lätt att ha liggande uppslagen bredvid sig, medan läsaren trycker sina egna fötter”, säger Liselotte Hagenmalm och fortsätter:

– Majlis drivkraft och stora intresse för människors mående ledde fram till denna bok. Hon har inspirerat många, många med sin stora kunskap och vilja att hjälpa människor till bättre hälsa. Det arbetet fortsätter vi nu. Den här boken passar dig som är intresserad av kropp och hälsa. Använd den för att behandla dig själv för enklare åkommor eller för att hjälpa andra till bättre hälsa genom att utbilda dig till zonterapeut.

Zonterapi, homeopati och kosttillskott

FF2FF_Mockup.png

Den här boken passar dig som är intresserad av kropp och hälsa. Det är en praktisk guide inom zonterapi och homeopati, som är direkt tillämpbar för självbehandlingar av enklare åkommor.

Pressmaterial

Ladda ned Majlis, Lotta & Mia Hagenmalms presskit innehållande pressrelease, porträttbild, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

bottom of page