top of page

Zonterapi, homeopati och kosttillskott

Liselotte & Mia Hagenmalm

Kartonnage
230 mm x 200 mm 120 sid.

FF2FF_Mockup.png

Den här boken passar dig som är intresserad av kropp och hälsa. Det är en praktisk guide inom zonterapi och homeopati, som är direkt tillämpbar för självbehandlingar av enklare åkommor. Men även värdefull för dig som vill gå djupare och utbilda dig till zonterapeut. Du får lära dig hur man behandlar ett stort antal åkommor som kan vara svårt att få hjälp med inom konventionell sjukvård, till exempel huvudvärk, migrän, förstoppning, magbesvär, rygg-och ledbesvär, höft- och knäbesvär samt många andra åkommor som kan behandlas med zonterapi. Du får även tips om olika homeopatmedel, vitaminer, mineraler och kost som kompletterar behandlingarna för ett mer effektivt resultat.

Boken är skriven av Sveriges främsta zonterapeut Majlis Hagenmalm, tillsammans med sina döttrar Liselotte, som är utbildad akupunktör och zonterapeut och Mia, som är hälsorådgivare och irisdiagnostiker. I denna utgåva samlar de sin gemensamma kunskap i en hyllning till den tredje systern Solveig som inte finns med oss längre. Under bokens produktion, gick även Majlis Hagenmalm ur tiden. Boken är även en hyllning till henne och hennes livsgärning inom zonterapi.

Köp boken här

FF2FF_Mockup.png

Fysisk bok, kartonnage

289:-

bokikon.png

Pressmaterial

Ladda ned Majlis, Lotta & Mia Hagenmalms presskit innehållande pressrelease, porträttbild, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

bottom of page