top of page

Framtidens företag

Ulrica Lagesson

"Mjukband med flik
Miljömärkt med Svanen och FSC
140 mm x 220mm
164 sidor

FF2FF_Mockup.png

I en värld där rätt beslut måste fattas i allt högre hastighet, där företagets framgång beror på förmågan att attrahera rätt kunder och medarbetare och där de etablerade system vi förlitat oss på inte längre fungerar, är frågan om du har råd att inte läsa den här boken?

Framtidens företag ger på ett lättillgängligt sätt en djupdykning i hur du och ditt företag effektivt kan skapa förutsättningar för innovation, kreativitet och framgång. Det är en pedagogisk handbok där forskning kombineras med konkreta exempel, fakta och användbara verktyg i en både upplysande och inspirerande guldgruva för dig som är aktiv inom affärsvärlden och redo att ta steget in i den nya framväxande ekonomin.


Ulrica Lagesson visar med sin modell All Connected-metoden effekten av att kombinera modern forskning med mångtusenårig visdom. ”Hemligheten” till ett blomstrande affärsliv är att våga lita på sin inre visdom, intuitionen, och lyssna till sitt hjärta.


Ulrica har varit verksam inom företagsvärlden i drygt 30 år, i såväl stora amerikanska teknikföretag som svenska utbildningsföretag. Redan i unga år utvecklade hon en stark intuitiv förmåga, och i dag delar hon med sig av sin kunskap som intuitionsutvecklare inom affärsvärlden.

Köp boken här

FF2FF_Mockup.png

Fysisk bok, mjukband med flik

279:-

bokikon.png

Pressmaterial

Ladda ned Ulrica Lagessons presskit innehållande pressrelease, porträttbild, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

bottom of page